BASEN MIEJSKI

projekt obejmuje przebudowę niecek basenowych z nową wykładziną z folii membranowej, montaż zjeżdżalni dwusegmentowej (rurowej i wielotorowej – rodzinnej), wykonanie plaż około basenowych oraz nasadzeń oddzielających strefę basenów od strefy wypoczynkowej (kanalizujących przepływ kąpiących przez strefy brodzików do płukania stóp). W ramach obiektów towarzyszących zaproponowano boisko do siatkówki plażowej, plac zabaw dla dzieci, wiatę grillową, także alejki i oświetlenie terenu. Budynek sanitarno - technologiczny poprzedzony parkingiem z zachowaniem przejrzystego układu kompozycyjnego z istniejącymi basenami. Strefa wejściowa dla użytkowników zlokalizowana w budynku sanitarno - technicznym i w jego „przedpolu”.

lokalizacja: Paczków
inwestor: Gmina Paczków
projekt: 2013
pow.zagospodarowania: 13.000 m2